Geschiedenis

Roland Putzeys startte zijn loopbaan van vrachtwagenchauffeur in 1985. Als 18-jarige ging hij aan de slag bij het bedrijf van zijn ouders: Depannage Putzeys. Samen met zijn vader en zijn jongere broer takelde hij zowel kleine als grote voertuigen.

In 1988 kreeg Depannage Putzeys een speciale kans aangeboden. De bouwkranenfabrikant ARCOMET zocht hulp bij het vervoeren van snelmontagekranen. Depannage Putzeys greep het voorstel met beide handen en zette Roland in als hoofdchauffeur voor deze opdracht.

Het aantal te vervoeren kranen kende een grote stijging. Verschillende types als ARCOMET, BENAZATTO, BENEDINI, CATTANEO, DALBE, FERRO, LMB, VICARIO en ZEEMAG werden getransporteerd. Tal van bouwbedrijven, dakwerkers en kraanbedrijven wisten Roland’s service te appreciĆ«ren. Zijn interesse groeide dan ook met de dag en zijn kennis over bouwkranen werd steeds uitgebreider.

In 2008 besloot Roland dat het tijd werd om op eigen benen te staan. Op 1 maart richtte hij transportbedrijf ROYOTRANS bvba op. Hierbij kon hij op de hulp rekenen van zijn echtgenote Yolanda Szczudlo. Hun grootste missie is om van dit bedrijf een blijven succes te maken.